O PROJEKTU

Mini olimpijada je projekt, namenjen otrokom od šestega do desetega leta starosti. Namen programa je ob začetku šolskega leta otrokom predstaviti možnosti vpisa v različna športna društva. Ta poleg predstavitve različnih športnih panog zajema tudi promocijo olimpijskega gibanja – ter fair playa. Na Mini olimpijadi so zmagovalci vsi. Držimo se namreč načela »pomembno je sodelovati in ne zmagati«.

Program predstavitve dejavnosti posameznih športnih društev ŠZA za šolsko leto (2022/23) bo potekal v torek, 6. septembra med 8.00 in 12.30 in v sredo, 7. septembra s pričetkom ob 8:30 ter zaključkom predvidoma ob 12:30 v Športnem centru Ajdovščina (nogometno igrišče z umetno travo).

V primeru slabega vremena se bo dogodek odvijal v veliki dvorani Športnega centra Ajdovščina.

PRIJAVA

Vsa zainteresirana športna društva, naprošamo, da udeležbo potrdijo najkasneje do srede, 24. 8. 2022 do 12.00 ure. Udeležba je obvezna za oba dneva.

Zaradi predstavitve podatkov udeležencev na posebej izdelanih diplomah, ki jih bodo otroci prejeli ob udeležbi na dogodku prosimo, da ob potrditvi na e-naslov: sportnazveza@zs-ajdovscina.si posredujete še naslednje podatke:

  • IME DRUŠTVA
  • NASLOV DRUŠTVA
  • KONTAKTNA OSEBA (telefon)
  • NASLOV INTERNETNE STRANI IN E – NASLOV DRUŠTVA
  • LOGOTIP DRUŠTVA (v kolikor še niste sodelovali na Mini olimpijadi oz. ste ga spremenili)