O PROJEKTU

Mini olimpijada je projekt, namenjen otrokom od šestega do desetega leta starosti. Namen programa je ob začetku šolskega leta otrokom predstaviti možnosti vpisa v različna športna društva. Ta poleg predstavitve različnih športnih panog zajema tudi promocijo olimpijskega gibanja – ter fair playa. Na Mini olimpijadi so zmagovalci vsi. Držimo se namreč načela »pomembno je sodelovati in ne zmagati«.

Program predstavitve dejavnosti posameznih športnih društev za šolsko leto (2019/2020) bo potekala v ponedeljek, 9. septembra in v torek, 10. septembra s pričetkom ob 8:00 ter zaključkom predvidoma ob 12:30 v Športnem centru Ajdovščina (nogometno igrišče z umetno travo).

Skupinska slika – MINI OLIMPIJADA 2019

V primeru slabega vremena se bo dogodek odvijal v veliki dvorani Športnega centra Ajdovščina.

PRIJAVA

Vsa zainteresirana športna društva, naprošamo, da udeležbo potrdijo najkasneje do ponedeljka, 26. 8. 2019 do 12.00 ure . Zaradi predstavitve podatkov udeležencev na posebej izdelanih diplomah, ki jih bodo otroci prejeli ob udeležbi na dogodku prosimo, da ob potrditvi na e-naslov: sportnazveza@zs-ajdovscina.si posredujete še naslednje podatke.

  • IME DRUŠTVA
  • NASLOV DRUŠTVA
  • KONTAKTNA OSEBA (telefon)
  • NASLOV INTERNETNE STRANI IN E – NASLOV DRUŠTVA
  • LOGOTIP DRUŠTVA