O projektu

Mini olimpijada je projekt, namenjen otrokom od šestega do desetega leta starosti. Namen programa je ob začetku šolskega leta otrokom predstaviti možnosti vpisa v različna športna društva. Ta poleg predstavitve različnih športnih panog zajema tudi promocijo olimpijskega gibanja – ter fair playa. Na Mini olimpijadi so zmagovalci vsi. Držimo se namreč načela »pomembno je sodelovati in ne zmagati«.

Program predstavitve dejavnosti posameznih športnih društev ŠZA za šolsko leto (2023/24) bo potekal v sredo, 6. septembra med 8.00 in 12.30 in v četrtek, 7. septembra s pričetkom ob 8:30 ter zaključkom predvidoma ob 12:30 v Športnem centru Ajdovščina (nogometno igrišče z umetno travo).

V primeru slabega vremena se bo dogodek odvijal v veliki dvorani Športnega centra Ajdovščina.

Prijava

Vsa zainteresirana športna društva, naprošamo, da udeležbo potrdijo najkasneje do petka, 25. 8. 2023 do 12.00 ure. Udeležba je obvezna v obeh dnevih.

Zaradi predstavitve podatkov udeležencev na posebej izdelanih diplomah, ki jih bodo otroci prejeli ob udeležbi na dogodku prosimo, da ob potrditvi na e-naslov: sportnazveza@zs-ajdovscina.si posredujete še naslednje podatke:

  • Ime društva,
  • naslov društva,
  • kontaktno osebo (telefon, elektronsko pošto),
  • naslov spletnega mesta,
  • logotip društva (v kolikor še niste sodelovali na Mini olimpijadi oz. ste ga spremenili).