Vabimo vas, da v čim večjem številu glasujete oziroma predlagate kandidate za priznanja Športne zveze Ajdovščina glede podelitve priznanj za športne dosežke v letu 2017.

Kandidate za priznanja Športne Zveze Ajdovščina lahko predlagajo klubi, društva, druge športne organizacije, podjetja, vzgojno izobraževalne ustanove, predsedstvo Športne zveze Ajdovščina in posamezniki.

Pravico do prejema priznanja imajo športniki in športnice, ki so člani društva s sedežem v občini Ajdovščina in imajo stalno prebivališče v občini Ajdovščina ali v eni izmed sosednjih občin ter športniki in športni delavci, ki niso člani domicilnega športnega društva, imajo pa stalno prebivališče v občini Ajdovščina.

*Pri določanju minimalne starosti se upošteva kriteriji uradnih tekmovalnih sistemov, kateri opredeljuje starostno mejo nad 12 let. Izjema so le štiri športne panoge; plavanje, umetnostno drsanje, športna in ritmična gimnastika kjer se upošteva starost nad 10 let. 

Priznanje lahko prejmejo tudi ekipe ali društva s sedežem v občini Ajdovščina.

Rok za oddajo: sreda 14. februar 2018
Glasovnico pošljite na najsportnik@zs-ajdovscina.si ali na Športna zveza Ajdovščina, Cesta 5 maja 14, p.p. 58,  5270 Ajdovščina.

Glasovnica naj športnik 2017 (doc)
Pravilnik o podelitvi priznanj (pdf)

Dodatne informacije
Primož Sulič
05-364-47-21 (med 8 in 16 uro)